AKTUELNO

Uvek uz svog supruga.

Glumica Jelisaveta Orašanin izjavila je da je trenutno rastrzana između uloga koje igra na setu i u pozorištu i uloge majke. Ipak, brz tempo života joj prija. Ona ne krije i da je srećna što će njen suprug Miloš Teodosić karijeru nastaviti u Italiji, ali i da će ga bodriti i u Kini, ukoliko se oporavi.

Foto: Printscreen Instagram

Još nisam spakovala kofere za Italiju. Toliko me projekata očekuje da ću ostati u Beogradu dok ne završim to, a onda ću da odem. Posle toga ću po potrebi dolaziti u Srbiju da glumim - rekla je Jelisaveta.

PROČITAJTE: BRINU O BUDUĆNOSTI SINA! Tamara Dragičević i Petar Benčina se odlučili na OVAJ KORAK, čim im se rodila beba! (FOTO)

Foto: Instagram

Iako je Teov odlazak u Kinu neizvestan, Jelisaveta je svakako imala u planu da bude sa njim tamo ukoliko se oporavi.

Otišla bih, ali samo na par dana. Nadam se bar pet. Ne bih mogla više zbog snimanja - priča glumica.

Jelisaveta je otkrila i da im je obojma trenutno ćerkica Petra centar sveta, a glumicu su pitali i da li planira i da se po drugi put ostvari u ulozi majke.

Foto: Instagram

Ma, ne znam. Meni je trudnoća bila božanstvena i stvarno je divno kada vidite trudnicu, uvek se setite vaše trudnoće, ali o tom potom - rekla je Jelisaveta.

Nakon porođaja Jelisaveta je brzo dovela svoju liniju do savršenstva, a glumica kaže da trenutno ne trenira. Ona je istakla i da voli da kuva, ali da više voli kada joj neko drugi spremi hranu.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Inače, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić na intenzivnim je terapijama kako bi se stanje njegove povređene noge dovoljno popravilo da bi putovao na Svetsko prvenstvo koje u Kini počinje 31. avgusta. Teodosić se oporavlja u Beogradu, posle povrede koja ga je zadesila u prvoj četvrtini prve pripremne utakmice sa Litvanijom.

Pink.rs

Foto: Instagram

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

'