AKTUELNO

Kuma joj je pružila punu podršku.

Uživo u program večerašnje emisije "Zadruga - narod pita" uključila se venčana kuma Dragane Mitar koja je uputila bivšoj zadrugarki podršku, a potom i otkrila šta misli da je okidač u braku bivše modelsice i Siniše Dragutinovića.

Kako je izustila nekoliko reči, Dragana je prepoznala glas svoje kume Maje, a ona je pred milionskim auditorijumom otkrila detalje braka bivše zadrugarke i Dragutinovića.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je moja venčana kuma - prepoznala je glas svoje kume Dragana.
Neke starije gospođe se javljaju, pa je osuđuju, ali one ne znaju pravu stranu priče. Da, mi smo venčane kume. Ja sam sa njim razgovarala kada je Gaga bila unutra i sve je bilo normalno. Ja ne mogu da verujem da je to čovek koji je govorio da voli svoju ženu i da je čeka. Ne znam, meni je sve to čudno. U "Zadruzi" je bila veoma hrabra, uopšte ne treba osuđivati Draganu i Siniša je svašta radio i njoj je dosta toga rađeno iza leđa, ona je mnogo toga uradila i iz inata. Dragana je veoma hrabra što je rekla sve. I da je ne znam i da joj nisam kuma, ja bih je podržala - rekla je Draganina kuma Maja.

Foto: Instagram

Pročitajte još: ŽAO MI JE ŠTO NISMO USPELI! Nadežda Biljić uputila poruku Tomi Paniću nakon što je fizički nasrnuo na nju! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Dragana Mitar

'