AKTUELNO

Zadrugarkina svekrva ne shvata šta se desilo s njenim sinom.

Večerašnjoj gošći Dragani Mitar je u emisiji "Zadruga - narod pita" pušten prilog kada su je u Beloj kući posetili sin Jovan i još uvek zakoniti suprug Siniša Dragutinović, od kog se trenutno razvodi i ima velike probleme.

PROČITAJTE JOŠ: VLADIMIR TOMOVIĆ POKAZAO NOVU DEVOJKU, PA PROZVAO STANIJU: Ova je sto posto plastična! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je pogledala prilog, bivša zadrugarka je prokomentarisala sve, te je otkrila kako se tada osećala.

Ja nisam znala šta se napolju dešava. Ja mislim da je on čitav život lagao. Osuđuje se moja istina. On je ovde došao, evo pogledajte celu priču, ja ništa ne bih uradila da on nešto nije započeo. Ja sam rekla da sam pogrešila, a nikad nismo čuli njega da kaže da je pogrešio. Za muškarce je in kad prevare žene. Ima raznih problema u porodicama, ja nisam uradila ništa strašno, nikog nisam ubila, život ide dalje - navela je Dragana, a zatim dodala da je ona njenom sinu i otac i majka, te da se samo ona stara o detetu.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Ja se brinem o Jovanu, ja sam mu i otac i majka. Radim sve oko njega, kao što sam uvek i radila. To dete je kulturno, vaspitano, prepametno, jer sam se bavila njime, kao što svaka normalna majka radi. Nadoknađujemo to propušteno vreme. Mislim da se po mom sinu vidi kakva sam ja majka. Ja sam sa Sinišinom majkom u kontatku, ona obožava Jovana, ne zna šta se desilo njenom isnu. Ona je apsolutno uz mene i uz Jovana - istakla je bivša zadrugarka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Dragana Mitar

'