AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno.

Voditelj Ognjen Nestorović ove večeri u emisiji "Zadruga - narod pita" ugostio je bivšu učesnicu "Zadruge 2" Draganu Mitar, koja je prošla kroz pravi životni pakao nakon što je napustila Belu kuću.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Dragana je odmah ispričala kako je izgledao njen susret sa još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem na moru, ali i otkrila da su se danas prvi put videli posle isteka zabrane prilaska.

Ja sam prvo bila šokirana. Ne znam zašto bi letovao negde gde mu letuje bivša gospođa, meni bi to bilo poniženje. Letovati na istom prostoru, biti na istim plažama, slikati se u istim pozama. Čula sam neku priču da je bio agresivan prema nekom novinaru. Ja se nikad ne bih pojavljivala sa nekim, mislim da je to ružno za osobu sa kojom si bio. To je iskreno dno dna. Ja sam sa Oljom bila u butiku, bile smo na kasi, on je ušao sa njom, ona je proletela kroz čiviluke, on se osmehnuo, i onda smo Olja i ja odmah izašle iz radnje. Žena mi se jedna javila, rekla mi je da ih je videla u restoranu, da su se raspravljali i delovali su nervozni. Verovatno joj se pravdao jer je naišao na mene. Ja se nisam plašila. On je ušao u tu prodavnicu kao da je osvojio Budvu, k*rčevito ponašanje, kako su naleteli na mene odmah su skrenuli u jednu uličicu. Treći put sam ih srela, nisam ih videla jer nisam nosila naočare. Zadnji put smo bili u istom kafiću, oni su čekali mesto da sednu. Taj čovek kao da želi nasilno da ga ja vidim srećnog. Mene to niti pogađa, niti me potresa. 16. je istekla mera zabrane prilaska. Jutros je bio naš prvi susret. Čuli smo se telefonom, rekao je da će doći u 10. Došao je u pola 9 sa svoje dve ćerke iz prvog braka. On mi je ponudio da povučem krivičnu prijavu, s tim što bi on povukao starateljstvo nad Jovanom. Ja sam rekao da neću, jer nema šanse da se dogovorimo. Jednom sam prešla, videla sam da to ne može tako. Rekla sam mu vidimo se na sudu. Unervozila sam se kad smo pričali. Ja sam mu rekla da može da vidi dete kad hoće, on je izjavio: "Videću ga kad bude imao 18 godina", i to je čovek koji traži starateljstvo. On je prema svom detetu kao neko drvo. Sedam godina sam živela sa njim, ali ja ovog čoveka ne poznajem. Promenio je kompletno ponašanje, šokirana sam što je radio neke stvari dok sam bila u rijalitiju, to je bila bolesna ljubav, verovatno zbog toga. Ne verujem da neko može nekome toliko da napakosti - otkrila je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVOME SE NIJE NADALA! Marko OVIM gestom iznenadio Lunu posle emisije, a naš paparaco je usnimio ŠTA su radili u njegovom automobilu! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u narednom snimku.

R. L.

#Dragana Mitar

'