AKTUELNO

Bivša zadrugarka progovorila o prevari koju je priredila svom suprugu.

Dragana Mitar je pred milionskim auditorijumom otkrila da je preživela psihičko i fizičko nasilje od svog još uvek zakonitog supruga Siniše Dragutinovića, a koji joj sada preti oduzimanjem sina. O svemu ovome ona je pričala sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem u emisiji "Zadruga - narod pita".

Dragana je otkrila da je na sve moguće načine želela svog sina da poštedi neprijatnih situacija u koje je dolazila sa Sinišom.

Ja sam se trudila da ga sklonim od bake i deke. On kada vidi moje suze, on ih obriše. Trudim se da pred njega ne pokazujem emocije. On mi je rekao da mogu samo pored njega u krevetu da plačem i nikada više - pričala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, Dragana se osvrnula i na to da je naišla na osude pratilaca na društvenoj mreži jer je prevarila svog supruga i da je zbog toga dobija veoma neprikladne poruke.

Pošto sam ja udata bila, neke stvari mi nisu bile dozvoljene. Čitam sad neke komentare i neki kažu: "E, vidi kako ga je prevarila, treba da joj uradi ovo", ja se od toga grozim. Ja nikada svog supruga ne bih prevarila da on mene nije prvi. Ja sam samo htela da on vidi kako je bilo meni - dodala je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NAOŠTRILA SE! Dragana Mitar spremna da progovori o neprijatnom susretu sa Sinišom i njegovom devojkom, sve će obelodaniti večeras UŽIVO NA PINKU! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Dragana Mitar

'