AKTUELNO

Nećete ostati imune!

Popularni pevač Sloba Radanović od svog prvog pojavljivanja na javnoj sceni Srbije postao je miljenik mnogih dama. Iako ih je prvenstveno očarao svojim talentom za pevanje, kako su godine prolazile, a Sloba sve više trenirao u teretani, mnoge dame nisu ostale imune ni na njegov izgled.

Foto: Printscreen Instagram/slobaradanovic

Pročitajte: OVOME SE NIJE NADALA! Marko OVIM gestom iznenadio Lunu posle emisije, a naš paparaco je usnimio ŠTA su radili u njegovom automobilu! (VIDEO)

Radanović se često nalazi na listama najatraktivnijih javnih ličnosti na Balkanu, a kako često objavljuje fotografije svog tela na društvenoj mreži Instagram, nije ni čudo što njegove fotografije često krase ove liste. Sloba je još jednom odlučio da prikaže sav svoj trud, a njegova najnovija objava zapalila je društvene mreže.

Foto: Printscreen Instagram/slobaradanovic

Mladi pevač se slikao u svlačionici svoje teretane bez majice, a njegovi mišići došli su do izražaja. Na veliku žalost mnogih dama, Sloba je trenutno zauzet, pa njegove obožavateljke mogu samo da uživaju u slikama koje Radanović objavljuje.

M. P.

#Sloba Radanović

'