AKTUELNO

Caca je preminula u sredu nakon kratke i teške bolesti.

Rediteljka Slobodanka Caca Aleksić, inače supruga poznatog glumca Branka Milićevića Kockice, preminula je u sredu u 78. godini posle kratke i tеške bolesti. Ona je danas sahranjena u 14 časova u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Pre toga, u Pozorištancetu "Puž" održana je komemoracija gde su se porodica, kolege i prijatelji oprostili od Cace. Glumci su se na sceni u suzama opraštali od svoje, kako su redom navodili, "pozorišne majke", a njen suprug Branko Milićević Kockica kroz suze je najavio osnivanje nagrade "Slobodanka Caca Aleksić" za najbolju režiju predstave za decu.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Darodavac koji je želeo da ostane anoniman odlučio je da zajedno sa nama ustanovi nagradu pa će reditelji najbolje predstave za decu svake godine dobijati "Cacu" - rekao je Milićević.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

PROČITAJTE: VIDIMO SE U RAJU! Branko Kockica danas sahranjuje suprugu, od Cace se oprostio rečima koje kidaju dušu! (FOTO)

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Na komemoraciji su govorili i glumci poput Predraga Mikija Manojlovića, Tanje Bošković i Tihomira Stanića. Okupljeni su imali priliku da vide i delove TV emisija u kojima Caca govori o pozorištu i životu, kao i njene fotografije iz privatne arhive. Nakon komemoracije, rediteljka je sahranjena.

Pink.rs

#Branko Kockica

'