AKTUELNO

Ne može da zaboravi ono što ju je snašlo.

Bivša učesnica najgledanijeg rijalitija "Zadruga 2" Nadežda Biljić pre nekoliko dana pretučena je od strane svog bivšeg dečka Tomislava Panića, a budući da ovo nije prvi put da njen emotivni partner fizički nasrne na nju, pevačica je to veoma teško podnela.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Nadežda je odmah nakon incidenta spakovala kofere i otišla u rodno Valjevo, a njena majka Slavica Biljić sada je rekla da joj nije lako što ćerku gleda u lošem stanju.

PROČITAJTE: NAPUSTILA BEOGRAD! Nadežda otišla iz stana u kom ju je Toma premlatio! Za Pink.rs otkrila šta joj je Panić još radio, pa poručila: NIKADA MU NEĆU OPROSTITI! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen, Pink.rs/Ognjen B., Pink.rs/K.Ristić

Nada je veoma loše. Plače, kuka, jeca. Verujte mi da ne znam šta da vam kažem - rekla je drhtavim glasom Slavica, budući da je i sama zdravstveni radnik rešila je da potraži stručnu pomoć za svoju ćerku.

Foto: e-stockJ ovan Jovanović, Pink.rs

Ona mora da se izdigne iznad situacije. Trenutno je sluđena od poruka, poziva, saslušanja, policije, tužilaštva, forenzičara, novinara… Od svega. Zato smo otkazali nastupe koje je imala za ovaj vikend, pošto ona takva nije u stanju da uveseljava narod. Nadežda danas izgleda mnogo gore nego juče. Sada su još vidljivije modrice i podlivi, ali nije to ono što me brine. Modrice će proći, ali njena psiha će morati da se leči. Mora hitno kod psihijatra. I sigurna kuća će joj biti na raspolaganju u svakom trenutku, kako za razgovor, tako i za podršku, zaštitu, ukoliko zatreba - dodala je Slavica.

Foto: Privatna arhiva

Međutim, svi su se pitali zbog čega Nadeždin otac Radoje nije reagovao zbog toga što je Toma digao ruku na njegovu ćerku, ali je Slavica objasnila da njena porodica nije nasilnička.

Foto: TvPink Printscreen

Svi smo potreseni. Ne znam šta bih vam rekla. U našoj porodici nema nasilja. Radoje nikada nije digao ruku ni na decu, ni na mene. Vaspitavali smo ih da se vole, a ne da se biju. Voji je, naravno, skočio šećer i stanje mu se pogoršalo - kaže Slavica.

Pink.rs

#Nadežda Biljić

'