AKTUELNO

Đoganijeva otkrila da ona i Miljković još uvek nisu otpočeli zajednički život.

Luna Đogani, gošća večerašnje emisije "Zadruga - Narod pita" je ove noći otvorila sve karte i ispričala milionskom auditorijumu kako se odvija njena veza sa Marko Miljkovićem. Tom prilikom je pevačica otkrila voditelju Milanu Miloševiću da njih dvoje nisu imali rasprave nakon izlaska iz Bele kuće.

Otkako smo izašli iz Zadruge mi se nismo posvađali, bile su samo čarkice, ali nije bilo ništa ozbiljno. Dok smo bili u Egiptu, tamo je bilo mnogo vruće, a on uzme da snimi lajv i kaže meni da pričam. Mene nervira što on ćuti, on samo ispozira i ugasi lajv - ispričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako Gagi Đogani nije imao pozitivno mišljenje o Marku kada su on i Luna raskinuli, Đoganijeva je večeras ispričala da su uprkos svemu tome njih dvojica u prijateljskim odnosima.

Nije da se viđaju svaki dan, ali su u dobrim odnosima - otkrila je Luna, a potom dodala da ona i Miljković još uvek ne žive zajedno.

Foto: Pixabay, Pink.rs, E-stock

Ne, ne živimo zajedno. Provodimo dosta vremena zajedno, ali još uvek nismo otpočeli zajednički život - dodala je Đoganijeva.

Pročitajte još: POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA! Luna otkrila šta se dogodilo kada su ona i Miljković naleteli na Slobu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

'