AKTUELNO

Blogerka je otkrila da je blokrala Sanju i Matoru na Instagramu.

Bivša zadrugarka Sanja Stanković je javno osudila navodnu izjavu Lune Đogani da je podržala nasilje Tome Panića nad Nadeždom Biljić. Đoganijeva je bila šokirana pretećim porukama koje je dobila na Instagramu, a naročito ju je iznenadila osuda Stankovićeve.

Jasno mi je da neko napiše nešto kada je pomenut. Ti (Sanja) si uzela to nešto i osudila me, spomenula moje roditelje. Ja sam pukla kada sam to videla. Sada je sve pokazala. Čim sam izašla iz "Zadruge" javila sam se Sanji i Jovani, ali videla sam da je to hladno. Završilo se kako se završilo - rekla je Luna.

Foto: Pink.rs/Jelena B, TvPink Printscreen

Blogerka i pevačica je istakla da je Sanju blokirala odmah pošto ju je prozvala, a da je prošle godine na blok stavila i njenu devojku Jovanu Tomić Matoru.

Sanju sam blokirala, a Matora mi je blokirana od prošle godina. Ja Nadeždu nisam ni pratila na Instagramu. Ja sam htela da odblokiram Matoru kada sam izašla iz "Zadruge", ali nisam mogla da je nađem - dodala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: POMAMA ZA LUNOM ĐOGANI! Evo koliko joj nude vlasnici klubova za prvi nastup, u pitanju su basnoslovne cifre za samo jedno veče! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Luna Đogani

#Sanja Stanković

'