AKTUELNO

Njihov odnos je bila jedna od glavnih tema tokom "Zadruge 2".

Gost voditelja Milana Miloševića u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" je pobednica druge sezone "Zadruge", Luna Đogani koja odgovara na njegova intrigantna pitanja, kao i na pitanja publike koja se uključuje uživo u program.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Milan je upitao Lunu u kakvom je odnosu sa Nenadom Sinđelićem Gastozom. Podsetimo, Luna je u "Zadruzi 2" otkrila da je imala intiman odnos sa njim, a Marku Miljkoviću je to zasmetalo, pa je rekao da ne bi voleo da ona nastavi druženje sa pevačem po izlasku iz Bele kuće.

Ja sam rekla da će Gastoz uvek imati moju podršku, ali je jednostavno neprirodno da se mi sada družimo. Ja sam priznala, nisam morala, rekla sam kakav smo odnos imali. Bili su gosti u emisiji "Narod pita" koji su pričali da im nije jasno kako sam patila za Slobom, pa bila sa Gastozom. Ja sam bila sa Gastozom pre "Zadruge 1", lepo se informišite. Ne čujem se sa Gastozom, on mi se javio kada sam izašla i čestitao mi je na pobedi i na prvoj pesmi. Mi nemamo odnos, vidim da to razume, da sam srećna i drago mi je da je svestan toga i da mi želi sreću - ispričala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je verovatno aludirala na Maju Marinković, koja je nešto slično izjavila u emisiji "Zadruga - Narod pita" pre nekoliko dana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Luna Đogani

'