AKTUELNO

Napokon je srećna u ljubavi.

Iako se mnogo spekulisalo da su se Luna Đogani i Marko Miljković tokom letovanja u Egiptu tajno verili, blogerka je u emisiji "Zadruga - Narod pita" otkrila voditelju Milanu Miloševiću šta je prava istina.

Luna je priznala da ona zapravo nije trudna, ali da se ugojila i demantovala je da su se ona i Marko verili.

Foto: Printscreen Instagram/luna_djogani, Pink.rs

Videla sam i da sam trudna, i da sam verena i da smo imali kumove i da smo se otrovali. Nije bilo ni venčanja, nisam ni trudna, to su samo nagađanja. Bili su nam tu mamini kumovi, došli su tu da budemo zajedno - rekla je Luna.

Potom je blogerka rekla da je ponosna što je njena veza sa Markom opstala i da je srećna što ima muškarca poput njega kraj sebe.

Ponosna sam na to što smo Marko i ja opstali. On ne želi da se meša u moj posao, on ima svoj. Mnogo mi znači njegov komentar, kompliment. Volim to što ga uvek zanima ono što ja radim, uključen je u sve. Po tome vidiš da je njemu stalo. Hoće da mi bude podrška. Kockice su se poklopile - otkrila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ŠOK! Nakon što je Luna ostvarila munjevit uspeh pesmom u kojoj je opevala učešće u 'Zadruzi 1', oglasio se Sloba! Bivšoj poručio nešto što će je OSTAVITI BEZ TEKSTA!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Luna Đogani

'