AKTUELNO

Preživela je pakao zbog onoga što se desilo Nadeždi.

Pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga" Luna Đogani je ove noći gošća voditelja Milana Miloševića u emisiji "Zadruga - Narod pita".

Kao bomba odjeknula je vest da je Pinkovu zvezdu Nadeždu Biljić pretukao njen dečko Toma Panić, a Đoganijeva je navodno podržala nasilje rekavši da je sve to karma jer je nju Biljićeva ogovorala prethodne noći tokom emisije.

Foto: Pink.rs.

Blogerka je ove noći pred milionskim auditorijumom otkrila kako je zapravo tekla situacija i istakla da ona ni u kom slučaju ne bi podržala nasilje, jer je donekle to osetila i na svojoj koži.

Ja nisam pratila emisiju, nisam ispratila da je Nadežda rekla bilo šta loše o meni, nije me dotaklo. Meni su počela da stižu poruke kako će me ubiti i onda mi jedan novinar šalje sliku moje prepiske. Tamo stoji "luna_djogani" sa onom kvačicom. Ja znam da to nisam pisala. Ljudi, ja znam da to nisam radila. Nikada u životu i da sam to pomislila ne bih to napisala, pogotovo na mom fanpejdžu. Ja sam protivnik nasilja, pogotovo muškarca nad ženom. Ja sam imala situaciju u porodici da gledam da muškarac maltretira ženu. To ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Svi ljudi koji me ne vole su rešili da me tog dana sabotiraju. Bukvalno sam drhtala zbog poruka koje sam dobila. Grešila jesam u životu, ali nikada u životu ne bih podržala nasilje, pogotovo jer sam donekle osetila na svojoj koži. Ja sam se javila Nadeždi, ona mi je rekla da joj je drago što sam joj se javila. Meni je najbitnije da ja znam šta je istina i da ona to zna. Želim da osudim Tomu. Marko je isto bio šokiran, rekao je da je ovo i očekivao, jer poznaje Tomu. Žao mi je baš što se to njoj konstantno dešava - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Ubiće me što sam ovo rekla: Toma ZABRANIO Nadeždi da jedno izgovori pred kamerama, a evo šta je izjavila samo NEKOLIKO SATI PRE FIZIČKOG NASILJA koje je pretrpela! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Luna Đogani

'