AKTUELNO

Ona je presrećna jer je ostvarila svoj cilj.

Večerašnja gošća u emisiji "Zadruga - Narod pita" je pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga" Luna Đogani. Voditelj Milan Milošević će ove noći sa blogerkom pričati o svim aktuelnostima.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je njen prvenac "Deveti krug" juče ugledao svetlost dana i za samo nekoliko sati zavredeo dva i po miliona pregleda, Luna je istakla da je presrećna što je konačno uspela u onome što je naumila.

Neverovatno, zbunjena sam. Gledam spot, preglede, komentare, to je osećaj koji ne može da se opiše. To je osećaj kad znaš da si uspeo - rekla je Luna i otkrila da li je nekome pesma posvećena:

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: ONI SU DOKAZ DA PRIJATELJSTVA TRAJU I POSLE 'ZADRUGE': Bivši zadrugari napravili ludu žurku u Crnoj Gori, a kad su zapevali OVU pesmu, svi su pali u TRANS!

Pesma je posvećena meni, onome što se meni desilo. Htela sam da prenesem emociju svega onoga što mi se desilo u "Zadruzi 1". Mislim da sam uspela u tome. Još uvek nije prva u trendingu, idemo ka tome. Velika mi je konkurencija, to moram priznati. Meni to nije bitno, bitno mi je da se to sviđa mojoj publici i mojim ljudima - dodala je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Luna Đogani

'