AKTUELNO

Na ovaj način pokazala koliko ga voli!

Popularna pevačica Rada Manojlović i njen dečko i kolega Haris Berković već dugo žive u iznajmljenom stanu u Beogradu, ali sada su se odlučili na velike životne promene, pa će, između ostalog, uskoro promeniti i mesto stanovanja.

Foto: YouTube screenshot

Naime, izvor blizak njima nedavno je ispričao kako je Harisu deda u nasledstvu ostavio imanje u njihovom rodnom mestu u Gradačcu gde će uskoro početi sa gradnjom njihovog novog doma u kom će se stacionirati i napraviti svoje ljubavno gnezdo.

Foto: Youtube

Budući da je Haris mnogo vezan za Bosnu i svoju porodicu, nema sumnje da je Manojlovićeva odlučna da svom dečku zaista bude saputnik u svemu, pa i u tome da pristane da živi tamo gde bi Berkoviću mnogo značilo.

Haris često koristi priliku da dođe do rodnog mesta, međutim, otkad je otpočeo ljubavnu vezu sa Radom, više je u Beogradu, što ga ne ometa da kad ima slobodnog vremena ode kući. Medutim, Rada i on su došli na ideju da osim što kupuju stan u Beogradu, sagrade i malu kuću na porodičnom placu u Bosni. Haris je mnogo vezan za svoj rodni grad, pa jedva čeka da radovi krenu. Jeste da je Rada sa njegovom porodicom u odličnim odnosima, ali vole da imaju privatnost. Zato je kuća idealno rešenje za njih dvoje - kaže izvor upućen u celu priču.

Foto: YouTube screenshot

Manojlovićeva je od rođenja živela na selu, a iako je tokom života ostvarila veliki uspeh u svojoj karijeri, to je nije uzdiglo, što pokazuje i činjenica da njihova kuća neće biti veća od 150 kvadrata, iako zasigurno imaju finansijske mogućnosti da naprave vilu.

Ne žele veliku kuću, otprilike oko 100 do 150 kvadrata. Rada voli manja mesta i nikada nije bežala od toga. Svi znaju koliko je ranije uložila u kuću u Četerežu. Zato Haris i ona žele da to bude pravo njihovo malo carstvo u koje će dolaziti s vremena na vreme. Radove će osim vođe tima, nadgledati i Harisov otac Mirsad - otkriva izvor.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako se ranije pisalo da Rada i njen budući svekar nisu u dobrim odnosima, Mirsad je to demantovao, te pohvalio pevačicu i da mu ne smeta što postoji razlika u godinama izmedu njegovog sina i Manojlovićeve.

Pink.rs

#Haris Berković

#Rada Manojlović

'