AKTUELNO

Sada je sve jasnije!

Juče ujutru je u javnosti odjeknula vest da je maneken i bivši učesnik 'Zadruge 2', Tomislav Panić brutalno pretukao svoju devojku Nadeždu Biljić, a ekipa našrg portala došla je u posed fotografija na kojima se jasno vide povrede koje je zadobila.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je žestoka svađa usledila noć pre toga na jednom prestoničkom splavu, gde su se Nadežda i Toma našli u društvu svojih prijatelja, izvori koji su te noći bili u njihovoj blizini otkrili su kako je došlo do rasprave.

Videli smo da je Toma bio u separeu sa Nadeždom i prijateljima, a u separeu pored bile su neke strankinje koje su se žalile da im je u društvu nepoznatih likova bilo neugodno i nisu se osećale prijatno. Panić je to primetio, pa ih je drage volje pozvao da pređu za njihov sto, a Nadeždi u tom trenutku to nije smetalo. Međutim, Toma je u alkoholisanom stanju malo izgubio kontrolu, pa je počeo da flertuje sa njima, a sve vreme im je posvećivao pažnju, tad je Nadežda počela da se nervira. Pošto ju je ignorisao, ona ga je napala i tako je započela rasprava. Pravi haos je usledio kad je Toma poljubio jednu od njih, tu je napravila havarija i nakon toga oni su otišli u stan gde je došlo do obračuna - otkriva izvor blizak njima koji se te noći našao u njihovoj blizini.

Nakon tog incidenta, Nadežda i Toma vratili su se u njen stan, gde je došlo do fizičkog kontakta. Iako je Panić za naš portal tvrdio da je nije udario i da su njene povrede nastale tako što ju je samo odgurnuo, dok je ona kroz plač u emisiji ,,Zadruga - narod pita" ispričala kako je zbog jakih udaraca zadobila telesne povrede.

Biljićeva je naglasila da je protiv Tome podnela krivičnu prijavu. Panić je dobio zabranu prilaska od 48 sati, a prema Nadeždinim rečima, zabranu će produžiti na mesec dana.

K.Ristić

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'