AKTUELNO

Biljićeva smatra i da Panić uživa što se o njemu piše u novinama.

Voditelj Milan Milošević ugostio je pevačicu i bivšu zadrugarku Nadeždu Biljić u specijalnoj emisiji u kojoj ona govori o nasilju koje pretrpela od strane svog dečka Tome Panića.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Toma je sinoć na društvenoj mreži Instagram okačio sliku na kojoj je Nadežda sa ružom koju joj je maneken poklonio, a Biljićeva je prokomentarisala fotografiju koju je on okačio, pa je uputila još jednu brutalnu poruku Paniću.

Foto: Printscreen Instagram/tomapanicofficial

Ruža je bila za mene. Ja se iskreno nadam da sada uživa u popularnosti i da mu je jako lepo što se piše o njemu. Očigledno on tako misli. Ja u životu nisam imala gore mišljenje o nekome. Apsolutno ništa više nema smisla. Fakat je jedna stvar, ja sam dobila batine, a da sam ja navodno njega udarila staklenom flašom po glavi. Rebra (me bole) i jako mi je hladno, boli me noga, boli me glava. To je ista noga u koju me je Miki udario štakom - ispričala je Nadežda, pa otkrila šta je pokazao test za trudnoću.

Pročitajte: NAJTEŽE JE POBEDITI SEBE: Nadežda otvorila dušu, priznala da je puna FRUSTRACIJA i da će potražiti pomoć stručnjaka! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Kada žene rade skener glave i snimanja, radi se i test za trudnoću, za svaki slučaj, jer ne bi trebalo da se izlaže zračenju. Hvala dragom Bogu ja sa njim nemam dete, niti ću ga imati - dodala je Biljićeva i ispričala da je bila spremna da ima dete sa njim.

M.P.

#Nadežda Biljić

'