AKTUELNO

I dalje je u šoku.

Voditelj Milan Milošević je ove noći u specijalnoj emisiji ugostio Nadeždu Biljić, Pinkovu zvezdu i bivšu zadrugarku koja je u ranim jutarnjim satima brutalno pretučena od strane svog dečka Tome Panića.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte: JA SAM U NEKOM HOROR FILMU: Nadeždina majka progovorila o NASILJU koje je pretrpela njena ćerka, pevačica sve vreme LILA SUZE! (VIDEO)

Nadeždina majka Slavica, koja je takođe gost u emisiji, je ispričala da nije shvatila da Toma živi kod njene ćerke, pa je otkrila nove detalje o fizičkom nasrtaju.

Nije se on uselio kod nje, ja to nisam shvatila kao useljenje. Ona je bila 7 dana kod njega u Svilajncu, ja sam shvatila da je to kontra-usluga. Kao da je u gostima. Nisam shvatila tako. Mi smo porodica koja ne sluša priče, ogovaranja i ostalo, gledamo samo sebe, da decu našu uputimo na pravi put. Svakakve priče sam čula o Tomi, ne bih o tome - rekla je Slavica, pa otkrila nove detalje o fizičkom nasrtaju koji se dogodio rano jutros.
Ona mi je rekla da je on nju uhvatio za kosu i vukao je po podu. Ona je prosto bila u šoku. Ona mi je poslala poruku oko pola osam da ju je Toma umlatio. Mi smo ipak žene. On jeste bio agresivan u Zadruzi, ali više verbalno - dodala je Nadeždina majka.

Foto: TvPink Printscreen

Slavica je ispričala i u kom se stanju nalazi Nadežda sada nekoliko sati posle nemilog događaja koji joj je priredio emotivni partner.

Ona nema snage više, ona je 15 raspoloženja promenila danas. Ona nema snage ni da priča o tome. Ja nisam svoju decu rodila da budu krpe - rekla je Slavica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Nadežda Biljić

#Slavica Biljić

'