AKTUELNO

Biljićeva ne može da veruje šta je doživela od svog dečka.

Tokom ranih jutarnjih sati Nadeždu Biljić je brutalno pretukao njen dečko Tomislav Panić. Zbog povreda koje je zadobila Pinkova zvezda je posetila Urgentni centar kako bi izvršila potrebne analize. O svemu što ju je zadesilo ona ove noći priča sa voditeljem Milanom Miloševićem.

Nadežda je istakla da je ovo treći put da trpi nasilje od muškarca, a onda je ispričala kako ju je Toma zverski pretukao.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je veoma sveže. Ja treći put ovo doživljavam, mislim da je stvarno dosta. On je prvi koji je osudio ono što je meni Miki uradio. Verovatno je u meni problem, ja biram idiote. Nakon batina i slomljene čaše, on je mirno zaspao. Ja sam tada pozvala policiju i policija je došla u roku od pet minuta. Ja sam se plašila da ukoliko on nešto čuje da će da me samelje. Njega je policija privela, a on je bio hladan kao led. Ja njemu nisam raskrvarila glavu, nisam ga gađala oštrim predmetom. Ja sam njemu udarila šamar, a onda sam dobila ozbiljne batine. Bacao me je na krevet, bila sam i na podu i u stojećem položaju. Ja ne mogu da verujem da je to čovek o kome sam ja sinoć pričala. Ne, definitivno je u meni problem, ja biram pogrešne muškarce - pričala je plačljivim glasom Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

U studio je kao Nadeždina podrška došla i njena majka Slavica koja je dala svoje mišljenje o onome što joj je Toma uradio.

Žene ne treba da se tuku, one treba da se vole. Ja smatram da on nije voleo Nadu. Ne možete voljeno biće da tučete. Ja sam se čula sa Tomom pre tri četiri dana. Povod je bio što su Nada i Toma išli kod Pavla na splav. Poslali su mi sliku kako izgledaju onako raspoloženi, veseli, da bi on meni dečko poslao poruku kako je Nadi ispao telefon u Savu. Nada se ni u jednom momentu nije žalila - ispričala je Slavica.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PROCURIO SNIMAK! Evo kako je Nadežda izgledala samo par minuta nakon što je Toma Panić PRETUKAO! Tresla se od straha i ZAPOMAGALA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Nadežda Biljić

'