AKTUELNO

Ne želi da ćuti!

Na televiziji Pink upravo je počela specijalna emisija čija je gošća Nadežda Biljić, Pinkova zvezda i bivša zadrugarka koja je već nekoliko puta pretrpela nasilje. Veliki intervju o paklu koji je Nadeža proživela će voditi domaćin ove emisije voditelj Milan Milošević. Čim je stala pred kamere Nadežda se rasplakala.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom ranih jutarnjih časova došlo je do žestokog okršaja između Nadežde i njenog emotivnog partnera, Tome Panića prilikom čega je maneken nasrnuo u pripitom stanju na Pinkovu zvezdu i naneo joj ozbiljne fizičke povrede.

Foto: Pink.rs.

Pročitajte još: PRUŽIO JOJ VELIKU PODRŠKU! Janjuš stao na Nadeždinu stranu, pa OVOM porukom potkačio Lunu i Tomu! (FOTO)

Podsetimo, Panić je danas priveden i saslušan u policiji, a Pinkova zvezda se uputila u Urgentni centar kako bi izvršila potrebne preglede. Nasilje nad ženama je postalo sve učestalije, a kako bi milionski auditorijum imao uvid šta se zapravo desilo Nadeždi, ona će otvoreno pričati o svemu što je pretrpela od Tome. Kao njena podrška u studio je došla i majka Slavica Biljić.

Zato ostanite uz televiziju Pink da zajedno svima pošaljemo poruku STOP NASILJU NAD ŽENAMA!

D. B.

#Nadežda Biljić

'