AKTUELNO

Kraj njega ima sve što poželi.

Aleksandra Subotić, jedna od najatraktivnijih učesnica rijaliti programa "Zadruga 2" vrele letnje dane provodi na crnogorskom primorju i to u društvu svoje jače polovine. Aleksandra svakodnevno svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obraduje nekom novom fotografijom, a poslednja objava na njenom nalogu govori koliko je Subotićeva zapravo zaljubljena.

Foto: Privatna arhiva

Iako je u "Zadruzi" doživela ljubavno razočaranje, jer je javno prevarena, Aleksandra sada napokon uživa u ljubavi. Naime, Subotićeva je objavila fotografiju sa svojim dečkom koga ljubi u obraz, a njen osmeh na licu govori koliko je jača polovina čini srećnom i spokojnom.

Pročitajte još: NEKOLIKO SATI PRE INCIDENTA BILI SU NA NJEGOVOM NASTUPU! Vojke Đans otkriva detalje razgovora sa Nadeždom i Tomom, pre nego što ju je Panić FIZIČKI NAPAO! (FOTO)

U opisu fotografije Subotićeva je napisala "Beba moja", pa možemo pretpostaviti da mu ona tako tepa. Za samo nekoliko minuta ova fotka je zavredela preko 9.000 lajkova, a nisu izostali ni pozitivni komentari i čestitke.

D. B.

#Aleksandra Subotić

'