AKTUELNO

Tvrdi da se Panić posekao na čašu koju je sam slomio.

Rano jutros domaću javnost je potresla vest da je pevačica i bivša učesnica "Zadruge" Nadežda Biljić pretučena od strane svog dečka Tomislava Panića. Nadežda je odmah posle incidenta otišla u Urgentni centar gde su joj utvrđene telesne povrede, dok je Toma sproveden u policijsku stanicu.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Nakon što su oboje dali izjave policiji, Panić je pušten, a on se odmah oglasio na svom Instagram profilu, te je naveo da je tokom žestoke svađe Nadežda njemu razbila staklenu flašu o glavu.

Iscrpljen sam, samo da kažem da me ne čekaju novinari jer sam već otišao (morao sam to da kažem jer ljudi čekaju celi dan) a iscrpljen sam jer sam od udarca staklenom flašom koja je razbijena o moju glavu malo iskrvario, uskoro i lekarski nalaz - napisao je Toma u okviru svog storija.

Foto: Printscreen Instagram/tomapanicofficial

Zbog svega što je Panić izjavio Nadežda je takođe morala da odgovori, pa mu je uputila brutalne reči putem svog Instagrama.

Samo me zanima da li mu se pamćenje izgubilo pre ili posle te "flaše"? Neka daje lekarski nalaz, u besu je slomio moju staklenu čašu koja se očigledno odbila o zid od siline udarca "muskarčine" koji kaže da se ničega ne seća... E pa smekeru čekam nalaz!!!!! A moje nalaze kada budeš dobio na sudu i veštake iz krvavog stana i razbijenog videćemo ko je gde alkoholičar i iskompleksirani majmun, nažalost ja se svega sećam i nikada neću zaboraviti, a ni oprostiti, Bog s tobom Tomo, sve ti najbolje u životu želim, budi jednom pravo muško, a ne devojčica koja kmeči zbog tri kapi krvi - napisala je Biljićeva.

Podsetimo, Nadežda će večeras gostovati u specijalnoj emisiji na televiziji Pink, zajedno sa svojom majkom Slavicom Biljić, koja joj pruža neizmernu podršku u ovim teškim tenucima. Zato večeras obavezno budite uz TV Pink i pratite Nadeždinu ispovest o svemu što je preživela sa Tomom.

Pink.rs

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'