AKTUELNO

Imao je poruku za manekena!

Bivši zadrugar i reper Vladan Vojnović Vojke Đans održao je sinoć nastup u jednom beogradskom klubu kom su pristustvovali Nadežda Biljić i Toma Panić.

Nadežda se nakon emisije ,,Zadruga-Narod pita" gde je ispričala koliko je zaljubljena u Panića, uputila ka njemu, a samo nekoliko sati kasnije između njih dvoje je nastao pravi horor film. Biljićeva je pretrpela udarce od strane Panića, što je zabeležila kamerom, a potom joj se ukazala pomoć u bolnici. Nakon ukazane pomoći zadrugarka je otišla u policiju, gde je dala izjavu. Panić je priveden u policiju, odakle je posle nekoliko sati pušten.

Foto: Printscreen Instagram/tomapanicofficial

Mi smo odmah kontaktirali Vojketa, budući da je sa njima proveo noć i upitali ga da li je nešto slutilo da će doći do fizičkog napada.

Ja sam sa njima bio 5 minuta, ispričali smo se i ja sam otišao kući - ispričao je Vojke, pa nam je otkrio i o čemu su pričali:
Pitao sam ih kako su, slikali smo se, ništa specijalno, ubrzo sam i otišao kući.

Foto: TvPink Printscreen

Vojke tvrdi da ništa nije primetio, niti da su imali nesuglasice pred njim, šta više, izgledali su opušteno. Upitali smo ga takođe i da nam prokomentariše sam monstruozni čin za koji pevačica tvrdi da se desio rano jutros.

Ako je to istina, onda je to katastrofa, to je za svaku osudu! Ne znam kakav je njihov odnos, ali je svakako za osudu - rekao je reper.

Foto: Pink.rs

O. B.

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

#Vojke Đans

#Zadruga 2

'