AKTUELNO

Atraktivni pevač mami ženske uzdahe gde god da se pojavi.

Popularni pevač i frontmen "Lapsus benda", Emir Aličković ovih dana vredno radi, a pre nego što je zapevao pred beogradskom publikom na jednom popularnom splavu, on je za portal Pink.rs otkrio kakvih noviteta ima kod njega i da li će sebi dati malo oduška i priuštiti odmor.

Veliki pozdrav za Pink.rs, ovih dana je baš radno, malo Crna Gora, malo region, ali evo nas trenutno Beogradu, dugo nismo svirali i baš se radujem. Ima dosta posla, jos nekih petnaestak dana radimo, pa ćemo napraviti neku malu pauzu, pa ćemo uzeti malo vazduha, a onda ponovo nastavljamo dalje - rekao je Emir na početku razgovora.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Emir je letovao na crnogorskom primorju, a ovom prilikom nam je otkrio da li je isprobao sve sportove na vodi.

Ma sve sam probao što se moglo probati. Ali moram ponoviti dušek. Dušek me je očarao. Nisam koristio duži period, ali sam sebi rekao da moram ponovo probati i nisu me zanimali nikakvi motori - ispričao nam je on.

Nudističke plaže su postale veoma privlačne turistima, a Emir nam je priznao da je i on od onih koji preferiraju ovakva mesta.

Otišao bih na nudističku plažu, samo onako malo da vidim šta se tu dešava. Nisam nikada bio, ali ne bih išao, mislim da nema potrebe, ali bih malo virnuo da vidim šta se tu radi - rekao je kroz smeh Emir.

Aličković je najavio da će publiku uskoro obradovati novim pesmama koje jedva čeka da uvrsti u svoj novi repertoar na nastupima.

Dve nove pesme slede, jedna na moj rođendan, mada nisu još spremne, ali biće sigurno i jedna i druga. Treba da uđem u studio da otpevam i biće to uskoro gotove, pa ćete čuti - dodao je on.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Kako je Emir jedan od najpoželjnijih muškaraca sa estradne scene, on je za naš portal otkrio da li je emotivno ispunjen.

Zauzet sam, toliko - ostao je zagonetan pevač.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Emirom.

Autor: D. Cakić

#Emir Aličković

#Lapsus bend

'