AKTUELNO

Podršku u studiju pružiće joj majka Slavica.

Kao bomba ovog jutra odjeknula je vest da je Pinkovu zvezdu i bivšu zadrugarku Nadeždu Biljić pretukao njen dečko Toma Panić. Kako je Nadežda ispričala za naš portal, sve se desilo nakon njenog gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita", kada je ona otišla u klub gde se nalazio Panić. On je flertovao sa devojkama, a sa jednom se čak i na blic poljubio!

Ništa, pretukao me je, priveli su ga. Desilo se da je flertovao sa devojkama, poljubio se na blic sa jednom. Neka devojka je imala problem, ja sam ga pitala zašto to radi na moje oči i pošto sam ja kao ljubomorna, to se desilo. Moj ključ je bio kod njega, a on duguje neke pare. Ubeđuje me da to nije tačno, pa kad smo otišli u stan, onda se ovo desilo - izjavila je Nadežda.

Foto: Privatna arhiva

Nakon što je pretukao, Panića je, kako se navodi, privela policija, a Nadežda se uputila u Urgentni centar kako bi je pregledali zbog zadobijenih povreda.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Ove večeri na televiziji Pink biće emitovana specijalna emisija, koju će voditi Milan Milošević, a u kojoj će gosti biti Nadežda Biljić, a podršku u studiju pružiće joj majka Slavica. Ona će progovoriti o svemu što se desilo, kako je do toga došlo i koji su njeni naredni koraci.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Foto: TvPink Printscreen, Privatna Arhiva

Zato i ove večeri budite uz televiziju Pink da zajedno svima pošaljemo poruku STOP NASILJU NAD ŽENAMA!

Autor: Pink.rs

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'