AKTUELNO

Glumac će se oženiti na jesen, a već je odabrao ko će mu biti svedok na venčanju.

Iako je govorio kako još ne planira da stane na ludi kamen, izgleda da je glumac i voditelj Andrija Milošević uspeo da zavara javnost, s obzirom na to da je već odredio datum venčanja sa dugogodišnjem devojkom Aleksandrom Tomić.

Aleksandra i Andrija će sudbonosno "da" izgovoriti krajem septembra, a kada je došao red na odabir kuma, glumac nije imao dilemu.

- Andrija je više puta govorio kako će mu kum na venčanju biti Marinko Madžgalj. Međutim, tragedija s kojom on ni dan-danas ne može da se pomiri, učinila je svoje. Kada je konačno zaprosio Sandru počeo je da razmišlja koga će odabrati za kuma - rekao je izvor i dodao:

- Nije bilo mnogo dileme, pa je za kuma odabrao Milana Kalinića sa kojim je u sjajnim odnosima. Među njima nikad nije došlo ni do sitne rasprave, a kamoli svađe. Pritom, Sandra obožava Milana.

Voditelj najpopularnijeg šou programa za upoznavanje "Izvedi me" pokušao je da izbegne odgovor, ali nije ni demantovao informacije da se ženi.

- A odakle vam ta informacija? Otkud vi znate da ću ja da se ženim? Polako, ništa nećemo da silimo, ima vremena za tu priču. Sve je moguće, dobro vi radite svoj posao. Milanče je moj dobar drug - bilo je sve što je rekao glumac.

Autor: M. Đurović

#Aleksandra Tomić

#Andrija Milošević

#Marinko Madžgalj

#Milan Kalinić

'