AKTUELNO

Osvrnula se na ljubavni trougao iz "Zadruge 1".

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gost voditelja Milana Miloševića je bivša zadrugarka Nadežda Biljić. Milan razgovara sa Nadeždom o svemu onome što zanima široku javnost, a Biljićeva odgovara i na pitanja publike koja se uključuje uživo u program.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Nadežda bila upletena u priču između Kristine Kije Kockar, Lune Đogani i Slobe Radanovića, kao osoba koja je družila sa pevačem i pevala na njegovoj svadbi, Milana je zanimalo u kakvom je sada odnosu sa njim, pošto je u "Zadruzi 1" navela da joj je on slao poruke.

Pozdravila bih Slobu ovom prilikom i našeg menadžera. On jeste meni pisao tu poruku, ali je tada bio u takvoj fazi, probao je kod svake, pa kod koje upali. Ja to njemu nisam uzela za zlo, on me je iziritirao da to kažem. Mi smo se sreli na finalnoj žurci "Zadruge 2", pozdravili smo se i to je bilo to. Nije mi se javljao, nije me zvao čak ni na promociju pesme i spota. Nekako smatra da, dosta smo vremena provodili zajedno, gotivila sam ga kao osobu, ali ga očigledno nisam dovoljno poznavala kao osobu. Prema Kiji ću uvek biti fer. Sad čitam komentare da joj se ulizujem. Kada sam imala odnos sa Mikijem, samo je Kristina znala i nikada me nije odala, mislim da je to dovoljan razlog da tu ženu poštujem, to je sve što imam da kažem - ispričala je Nadežda, pa prokomentarisala odnos sa Lunom.

Pročitajte: LUNA IMA KOMPLEKS OD KRISTINE, DA NIJE POBEDILA DOŽIVELA BI FRAS! Nadežda bez dlake na jeziku progovorila o pevačkoj karijeri Đoganijeve! ŠOK! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam malo sela i razmislila, svako ko je ulazio je imao pik na njih dvoje. Nisu ispali fer prema meni. Sa Lunom sam malo izgladila odnos, ali ne mogu da zaboravim neke stvari. To neko podsmevanje. I dalje smatram da nije kompetentna da bude pevačica. Ja ću da podelim tu pesmu, ona jeste za scenu. Ona može da bude pevačica, ali ne da bude pevačica koja peva. Nadam se da će njena pesma biti hit, ali neke stvari radi iz inata, to je moje mišljenje. Slobi svaka čast. On je napravio takav haos i napravio takvu karijeru na ime toga što je uradio, svaka mu čast. Vanserijiski peva, svaka čast i njemu i Kiji, nadam se da će i Luna imati tezge kao oni - dodala je pevačica.

Foto: Pink.rs

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Kija Kockar

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Sloba Radanović

'