AKTUELNO

Biljićeva je otkrila i šta zna o duetu koji su planirali Ša i Aleksa.

Gost voditelja Milana Miloševića u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" je Nadežda Biljić, koja odgovara na njegova intrigantna pitanja, ali i na pitanja publike koja se uključuje uživo u program.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Pročitajte: OTVORENO O SVIMA! Nadežda otkrila mišljenje o Aleksandri, Ani i Davidu, pa progovorila o sukobu između Koraćeve i Lepog Miće: ON JE U PRAVU ZA MNOGE STVARI! (VIDEO)

Nadežda je otkrila da li zna nešto o duetu koji su planirali Aleksa Savić i Nenad Aleksić Ša, a zatim ispričala sa kim bi od bivših zadrugara volela da snimi duetsku pesmu.

Ne znam, nisam pitala Nenada šta se tu dešava. Stvarno ne znam šta se dešava sa tim projektom, nadam se da se na tome radi i da ćemo uživati. Ja bih sa Savom Perovićem snimila - otkrila je Nadežda, pa prokomentarisala odnos između Lune Đogani i Sava i njegovo učešće u "Zadruzi 2".

Foto: Pink.rs/Ivan R., Pink.rs

Jeste unutra dao malo manje. Nismo se mi pevači fokusirali na to da smo pevači, ali on je zaista mogao više. Luna i on zaista jesu pravi prijatelji. On je emotivac, takav je kada se veže. Ja sam ponosna na njega, i na Aleksu, jer onaj poslednji nastup na "Zadrugoviziji", pokazali su da su profesionalci - ispričala je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Nadežda Biljić

'