AKTUELNO

Nije mogla da slaže!

Bivša učesnica Zadruge 2, Nadežda Biljić otvoreno je govorila o svim detaljima iz svog života u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a u razgovoru sa voditeljem Milanom Miloševićem otkrila je i kakvi su njeni planovi za budućnost.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, ona nije sakrila da je njene kolege podržavaju u svemu što je do sada radila, pa se pohvalila mišljenjem koje imaju o njoj.

Moje kolege me ne osuđuju i ponosne su na mene, jer sam ostala dosledna sebi. Ja sve što mislim, ja izgovorim - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su se ponovo dotakli teme o vezi sa Tomom Panićem i glasinama da ga ona izdržava budući da on trenutno nema prihode, a ona je opet stala u njegovu odbranu i dala sve od sebe da ga opravda, pa zapevala pesmu koju mu je posvetila.

Mislim da jedan model koji radi na svetskom  nivou, a trenutno nema angažman, ne znači da ga neće imati. On i te kako ima primanja, koja nisu vezana za njegov posao. Nekad se desi da ja imam više, nekad on. Ja znam da on nije sa mnom iz koristi, jer on u svakom trenutku može da ode preko i da zaradi takve pare, da meni može u glavi da se zavrti. Kad bih sad morala da mu pevam, to bi bila pesma ,,Lepi moj" - rekla je Nadežda.

K.Ristić

#Nadežda Biljić

'