AKTUELNO

Nije mogla da mu prećuti!

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gost voditelja Milana Miloševića je bivša zadrugarka Nadežda Biljić. Milan razgovara sa Nadeždom o svemu onome što zanima široku javnost, a Biljićeva odgovara i na pitanja publike koja se uključuje uživo u program.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Nakon što je govorila i o odnosu sa Borom Santanom, pušten je prilog svađe između Nadežde i njega. Podsetimo, pevačica je u "Zadruzi 2" priznala da je imala intiman odnos sa njim između prve i druge sezone rijalitija.

Spustila sam loptu, jer sam bila umorna od svađa. Prosto, nije lepo da nekome sa kim možda imam nešto, niko nije znao šta se dešava između Tome i mene i ti izgovaraš takve stvari. To nije lepo, to je ružno, to me je povredilo i udaljilo od njega (Bore). Posle sam čula šta je pričao. Meni takva osoba u životu ne treba. Ja više to ne dam - rekla je Nadežda

Foto: TvPink Printscreen

Bane Čolak je u međuvremenu poslao poruku koju je Milan pročitao, a poručio je da Biljićeva priča gluposti i da njen partner (Toma) treba da bude ono što jeste, što je pevačicu iznerviralo.

Šta moj partner jeste? Ja sa njim nemam problem, prosto, njih dvojica imaju nešto nerazjašnjeno. To što kaže da ja pričam gluposti, njemu su izletele neke stvari, koje nije trebalo da radi. Želim mu sve najbolje. Mene samo zanima šta je to moj partner, pošto je rekao da on treba da bude ono što jeste - rekla je Nadežda.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Nadežda Biljić

'