AKTUELNO

Nastaće haos zbog ove izjave!

Bivša zadrugarka Nadežda Biljić ove noći kao specijalni gost u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" otkrila je sve o vezi sa manekenom Tomislavom Panićem, ali i o planovima za budućnost, a gledaoci kraj malih ekrana strpljivo čekaju trenutak da se uključe u uživo program i pitaju je sve što ih zanima.

Ona se u razgovoru sa voditeljem Milanom Miloševićem dotakla teme o njenim cimerima sa kojima je delila životni prostor, pa zaprepastila sve kad je ispričala koji je njen stav kada su u pitanju muzičke karijere Lune Đogani i Adama Đoganija.

Foto: TvPink Printscreen

Na moju karijeru utiče moja lenjost, ima pomalo i straha. Nisu se sklopile kockice, meni je suđeno da se bavim ovim poslom i sve zavisi od mog truda. Što se tiče Lune, Adama, to je tako smešan pokušaj da se bude Kristina Kockar. Svi kao hoće da budu pevači i da snimaju pesme posle Zadruge. Ako Luna želi da snimi pesmu, neka, sve najbolje joj želim. Ja nemam ništa protiv toga. Da bi bio zvezda, moraš da budeš velika budala u zemlji i treba da imaš mamu i tatu koji su poznati. Iskeširaš da se od tebe napravi Dženifer Lopez. Ja nemam taj keš, ali ću ga zaraditi. Moje neko mišljenje jeste da Luna ima kompleks od Kristine. Mislim da Luna nije pobedila u Zadruzi 2, doživela bi fras! Drago mi je što je našla muškarca koji nije sa njom jer je ona Luna. Sloba je negde našao spas od njegovih problema u braku u Luni. Brak Kije i njega nije funkcionisao, a on je kao muškarac našao ljubavnicu - pričala je Nadežda.

Nije mogla, a da ne spomene i zadrugara Boru Santanu sa kojim je imala seks aferu, a zbog koje on i nije bio ponosan.

Foto: TvPink Printscreen

Čula sam se sa Marijanom, Moskvom, sa Borom, nažalost jesam isto. Taj se*s sa njim se desio jednom. Ja ne volim te jajarske fore, moram da budem vulgarna. Jako me je razočarao, imala sam lepo mišljenje o njemu. Hvala mu što mi je skinuo maler i doveo mi Tomu u život - rekla je Nadežda.

K.Ristić

#Nadežda Biljić

'