AKTUELNO

Uvek uz nju!

Folk zvezda Ana Bekuta nije čekala Novu godinu da okrene novi list u životu. To je uradila nedavno, usred leta, odlučivši da sledi primer svog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića, i drastično smrša.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Tek planiram ozbiljno da smršam. Ovo je koncept kojim se vežba jutarnji i večernji kardio. Kad imam vremena, idem na večernji, iako je jutarnji delotvorniji i direktno se tope masti jer nema šećera u organizmu. Naporan mi je posao i kako da ustajem rano, u sedam, osam da bih vežbala? Nema šanse. Polako idem ka svom cilju i vraćam se staroj kilaži. Totalno sam promenila ishranu, koristim zdravije namirnice, koje ne prave štetu organizmu. Promenio mi se i kvalitet kože - kaže Ana.

Ana je otkrila da li kuva za Mrku i šta najbolje sprema.

Po ovom konceptu često kuvam kad sam kod kuće, ali sve na maslinovom ulju, lako propržene namirnice i povrće. Često mi se pridružuju ukućani i Milutin, dopada im se moj režim - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačicu često Milutn prati i na njenim koncertima i, kako kaže, oseća se zaštićeno.

Naravno, i to volim. On je tu kao podrška, zaštita, navijač. Voli da gleda nastupe i bude tu dok radim. Osećam sigurnost - završava Ana.

Pink.rs

#Ana Bekuta

'