AKTUELNO

Dobio je velike kritike.

Vladimir Tomović je večerašnji gost u emisiji "Zadruga - Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević spreman je da ga pita sve što javnost zanima. Pored toga, i gledaoci imaju priliku da se uživo uključe u emisiju i pitaju Tomovića sve što ih interesuje.

Foto: TvPink Printscreen

Naredna gledateljka koja se uključila u program žestoko je iskritikovala Vladimira, te je istakla da jedan muškarac ne sme tako da se ponaša prema bivšoj devojci Staniji Dobrojević, a zatim se prisetila jedne situacije koja se nedavno dogodila.

Ja sam vam nabavila neki lek za oca uz pomoć kojih se terapije lakše podnose. Vaše devojke su rekle da ih to ne zanima, da ih zanima samo "Zadruga". To pokazuje ljudskost grupe koja te je nekad podržavala. Stanija jeste imala operaciju u Americi. Marko Marković je pokazao da je jak muškarac, koji zna da stane iza svoje žene, a ne muškarac koji će da dođe u emisiju i da je vređa, čak i da je neko loš, ali ona je među najboljim ljudima u "Zadruzi 2" - rekla je gledateljka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: 'OBEĆAO SAM JOJ DA ĆE BITI MOJA' Bane progovorio o Staniji, pa pomenuo Vladimira Tomovića! DA LI ĆE CRNOGORAC POBESNETI ZBOG NJEGOVIH REČI?

Svaka čast gospođi to je njeno mišljenje, meni se taj izraz fan ne dopada. Nije vređala, svaka čast. Možemo da sukobimo mišljenja uvek, bez ružnih reči. Nije bila objektivna baš, ali svaka čast, sve najbolje joj želim u životu. Kad bi mi svi antifanovi bili takvi bilo bi odlično - odgovorio je Tomović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

R. L.

#Vladimir Tomović

#Zadruga 2

'