AKTUELNO

- Tetovaže su mi jako bitne, ne mogu da zamislim sebe bez njih - rekla je Leontina.

Jedna od najintrigantnijih i najneobičnijih učesnica šoua ''Izvedi me'' jeste Leontina Lee Lalić, koja je posebnu pažnju privukla svojim stajlingom, šminkom u neobičnim bojama i brojnim, nesvakidašnjim tetovažama po svom telu.

Za portal Pink.rs, Lee otkriva zašto se prijavila za najgledaniji dejting šou program, čime se inače bavi, ali i koju tetovažu nije pokazala u emisiji ''Izvedi me''.

Foto: TvPink Printscreen

Koje osobine kod muškaraca te obaraju s nogu?

- Iskrenost mi je najvažnija ali, na prvu loptu obaraju me inteligencija, samopouzdanje i duhovitost. Skromnost je, takođe, nešto što veoma cenim.

Dosta se razlikuješ od ostalih devojaka. Da li misliš da to više odbija ili privlači muškarce?

Foto: TvPink Printscreen

- Malo ih plaši. Van emisije često sama prilazim momcima u gradu. Nikad me niko nije odbio, a često mi kažu da sam im se sviđala, ali da nisu imali hrabrosti da mi priđu. Moje zapažanje jeste da najviše bivaju izabrane dugokose brinete prosečnog i pristupačnog izgleda. Stoga mislim da se u emisiji, do sada, nije pojavio dečko čiji sam ja tip, ali mi je nekoliko momaka reklo da bi se prijavili samo zbog mene. E sad, da li im je to samo fora ili će se stvarno prijaviti, videćemo.

Zašto si se prijavila za učešće u emisiji ''Izvedi me''?

Foto: TvPink Printscreen

- Htela sam da razbijem monotoniju, kako izgledom, tako i komentarima. Iskreno, želela sam i da se malo promovišem. Sama se šminkam, s obzirom na to da mi je to profesija. Kada me ljudi traže na društvenim mrežama mogu da vide samo Instagram i Fejsbuk stranicu posvećene mom radu koji se ne svodi samo na klasičnu šminku, već i na maske i specijalne efekte. Da bi gledali baš mene, moraju da prate emisiju.

Ukoliko bi imala prilike, koju poznatu ličnost bi ti izvela?

- Trenutno ne postoji nijedna poznata ličnost koju bih izvela samo zato što me fizički privlači. Ima mnogo muškaraca čiji me i lik i delo fasciniraju, ali su svi mnogo stariji od mene i više volim da im se divim nego da maštam o vezama sa njima. Prerasla sam to. Entoni Kidis i Džoni Dep iz, recimo, devedesetih, klasičan su primer onoga što ja smatram poželjnim muškarcem.

Imaš brojne tetovaže i u prethodnoj emisiji si rekla da planiraš da imaš u svakoj emisiji novu. Da li bi i tvoj dečko , prema tvom mišljenju, trebao da ima tetovaže?

Foto: YouTube screenshot

- Tetovaže su mi jako bitne, ne mogu da zamislim sebe bez njih. Sve simbolizuju nešto što me je formiralo kao ličnost i mnogo utiču na moje samopouzdanje. Što se dečka tiče, trebalo bi da ima tetovaže samo ukoliko ih želi. Lepo je videti zgodnog, istetoviranog lika, ali samo ukoliko su te tetovaže lepo odrađene, dobro promišljene i imaju značaj za njega. S druge strane, loše tetovaže su nešto što može da me odbije u startu.

Da li imaš tetovaže na ''skrivenim mestima'' i kakve?

Foto: YouTube screenshot

- Publika je imala prilike da vidi sve moje tetovaže osim jednog malog datuma, na rebrima, koji uvek prekriva odeća - rekla je Lee za Pink.rs.

Da li si i šta naučila u emisiji ''Izvedi me''?

- Samo sam potvrdila ono što sam već znala - prvi utisak često ume da prevari.

Autor: B. R.

#Izvedi me

'