AKTUELNO

Uživali u nastupu popularnog pevača.

Saša Kovačević protekle noći družio se sa publikom u Novom Sadu, a tom prilikom na njegovom nastupu bio je prisutan i teniser Filip Krajinović. On je svojom pojavom na nastupu popularnog pevača izazvao veliku pažnju prisutnih.

Foto: Pink.rs.

PROČITAJTE: TREBALO JE DA POSLUŠAM MAJKU, NJENE SUZE NEMAJU CENU! Bane sa KNEDLOM U GRLU pričao o Jasmini, pa otkrio koliko je bio zaslepljen ljubavlju prema Zerini! (VIDEO)

Dok je Saša publiku zabavljao sa bine, Filip je u njegovim pesmama uživao zajedno sa Kovačevićevom devojkom. Dok je Filip igrao uz hitove, Sašina devojka je sve vreme držala telefon u rukama i snimala kako peva njen dečko.

Foto: Pink.rs.

PROČITAJTE: BILO JE SJAJNO KAD JE TREBALO, SVOJ DUG SAM ODUŽILA! Jami otkrila zašto se ne pojavljuje u javnosti, pa se prisetila svojih početaka! Evo zašto obožava TV Pink! (VIDEO)

Saša je i ovoga puta napravio odličnu atmosferu i publiku u prepunom klubu zabavljao do ranih jutarnjih časova. Kako se poznati sportista provodio na Sašinom nastupu sa njegovom devojkom, možete pogledati u video-prilogu ispod teksta.

Pink.rs

#Filip Krajinović

#Saša Kovačević

'