AKTUELNO

Uradila to u inat hejterima!

Pobednica druge sezone "Zadruge", Luna Đogani uživa na odmoru u Egiptu sa svojim dečkom Markom Miljkovićem. Poznati rijaliti par svakoga dana deli sa svojim pratiocima dešavanja sa letovanja, a Đoganijeva je danas odlučila da obraduje muški deo populacije.

Foto: Printscreen Instragram/luna_djogani

Luna je pozirala na palubi broda u različitim pozama, a ljubičasti bikini i njene obline došle su do izražaja zbog njenog preplanulog tena. Neko bi pomislio da će zavodljive fotografije zasmetati njenom dečku, ali kako je sama na odmoru sa njim, Marko je verovatno fotograf koji se krije iza objektiva.

Pročitajte: IGRAĆE KAO MEČKA OKO ŠIPKE, ZABAVLJAĆE STARIJU GOSPODU: Maja osula NIKAD ŽEŠĆU paljbu po Dorotei! (VIDEO)

Foto: Printscreen Instragram/luna_djogani

Đoganijeva je odlučila da ovaj fotosešn završi najvrelijom fotografijom koju je izbacila na društvenim mrežama do sada. Okrenuta leđima objektivu i sa pogledom koji ide u daljinu, Luna je izbacila guzu u prvi plan i šokirala sve pratioce. Citat koji je stavila u naslov fotografije je takođe izazvao veliku pažnju.

Ljudi će uvek pričati o vama, naročito kada zavide vama i životu koji živite. Neka ih. Uticali ste na njihov život, oni nisu na vaš - napisala je Luna i stavila haštag koji u slobodnom prevodu znači "j*be mi se".

Foto: Printscreen Instragram/luna_djogani

"Citat je perfektan, zauvek ćeš biti bolna tačka dušmanima", "Pravo u centar", "Tako je, mala"... samo su neke od reči podrške koje je Đoganijeva dobila.

M.P.

#Luna Đogani

'