AKTUELNO

Neverovatna promena.

Najgledaniji rijaliti u Evropi "Zadruga 2" završio se 6. jula, ali učesnici druge sezone i dalje su aktuelni i intrigiraju javnost. Kako se svakodnevno pojavljuju po domaćim medijima, mnogi takmičari su odlučili da porade na svom izgledu i predstave se u novom svetlu.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte: VRELA TELA SRPSKE ESTRADE! Poznati muškarci pokazali ZATEGNUTE MIŠIĆE, dame ostale BEZ TEKSTA! Ko je najzgodniji poznati frajer ovog leta? (FOTO)

Aleksandra Subotić odlučila je da smanji svoje grudi jer joj, kako je navela, izazivaju velike bolove. Njena majka Ljuba Pantović odlučila je da poradi na svom licu, pa je uradila takozvane "mačkaste oči", što je pre početka "Zadruge 1" uradila i Ana Korać.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

I Maja Marinković odlučila je da poradi na svom fizičkom izgledu, ali za razliku od svojih bivših cimerki, Marinkovićeva se odlučila za manje drastičan zahvat. Naime, atraktivna zadrugarka prilikom gostovanja u emisiji "Zadruga - narod pita" pohvalila novim zubima, zbog kojih ne prestaje da se smeje.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Sliku Maje pre i posle promene zuba možete pogledati u nastavku ovog teksta, pa sami procenite koliko se bivša zadrugarka promenila.

Foto: Pink.rs/Ivan R., Pink.rs

Pink.rs

#Maja Marinković

'