AKTUELNO

Poznata glumica za naš portal govorila je o svojim glumačkim izazovima, ali i privatnom životu.

Posle uloge Zone Zamfirove, zbog koje ju je domaća publika zavolela, glumica Katarina Radivojević je u jednoj domaćoj TV seriji tumačila potpuno drugačiju ženu - ovaj put moćnu i jaku koja je, ipak ranjiva. Publika je navikla da je gleda u drugačijim izdanjima, a Katarina za Pink.rs priznaje da je veoma lako iz Zone prešla u opasnu damu, kao i da se potajno nadala novoj, drugačijoj ulozi.

Foto: Printscreen Youtube

- Nije mi bilo teško - bila sam uzbuđena i bio mi je izazov da igram konačno nešto drugačije, vrlo inspirativno i slojevito. Onda bavljenje ovim poslom, ipak, ima smisla - kaže Katarina.

Stiče se utisak da su junakinju koju tumači u seriji mnogi iz njenog okruženja želeli da iskoriste, a popularna glumica ne krije da je i ona imala takva iskustva u svom privatnom životu.

Foto: Printscreen Youtube

Susretala sam se sa sličnim situacijama. Bivala sam iskorišćena u prijateljskim odnosima, ali i u poslovnim. A ko nije? - iskrena je Katarina, koja dodaje da sa junakinjom iz serije, osim temperamenta, nema ništa zajedničko.

Ljubav i patnja jedni su od dominantnih motiva u seriji, a nas je interesovalo zbog čega to Radivojevićeva u privatnom životu pati. Ipak, za odgovor smo ostali uskraćeni.

Foto: Pink.rs

- Ne mogu ja, koja čak nemam ni Instagram, da vam o tome govorim. To je baš intimno pitanje. Jesam otvorena, ali ne toliko - priznala je ona i dodala da će o potomstvu razmišljati onog trenutka kada bude pronašla pravog partnera.

Poznato je da Katarina već izvesno vreme živi na relaciji Beograd - Los Anđeles, pa je iskoristila priliku da napravi paralelu i otkrije šta bi to, prema njenom mišljenju, Srbi trebalo da usvoje iz "američkog načina života", a u čemu bi mi to Amerikancima mogli biti uzor.

Foto: Pink.rs

- Oni bi trebalo da se ugledaju na nas kada je reč o opuštenosti usled teških životnih situacija, a mi na njih - da se više bavimo sobom, a manje drugima - rekla je Katarina i na pitanje šta joj to iz Srbije najviše nedostaje na drugom kontinetu kratko odgovorila: "Iskreno, ništa".

Foto: Pink.rs

Više puta je isticala da joj je uloga Zone Zamfirove obeležila dosadašnju karijeru i da je zahvaljujući istoj osvojila srca domaće publike, a misli da će sličnu sudbinu doživeti i njena zamena u nastavku filma. Katarina smatra da će se mlada Brankica Sebastijanović dopasti publici i da će ostaviti svoj lični pečat.

Foto: Youtube

Sigurna sam da hoće i da će doneti nešto svoje, ali film je delo reditelja, glumaca, pisaca. Ne bih ja svu odgovornost za utisak o filmu ostavila njoj, to zavisi mnogo od svih koji su bili oko nje na filmu, ali i iza kamere - rekla je Katarina za Pink.rs.

Autor: D. Tanasijević

#Brankica Sebastijanović

#Katarina Radivojević

#Zona Zamfirova

#glumica

'