AKTUELNO

Niko ovo nije očekivao.

Bivša zadrugarka Maja Marinković gostuje kod voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Zadruga - narod pita". Ona je spremna da govori o svom učešću u rijalitiju, ali i o svemu što je sačekalo nakon superfinala.

Foto: TvPink Printscreen

Maja večeras ima priliku da komentariše odnos sa Markom Miljkovićem, ali i ono što je uradila njemu, kada ga je posula celom šerpom mleka. Ponovo je objasnila kako je do toga došlo.

Luna i ja smo se svađale. Ušli smo u žustru svađu, Marko je ispao Indijanac i počeo da me prska u oči sa nekim hemikalijama. Pokušala sam da mu otmem to sredstvo i samo sam videla šerpu i prosula sam. Nikada to ne bih uradila da nije započeo prvi. Ništa novo, on je i sam priznao da je nasrnuo na ženu, ali da se kaje. Takvi muškarci su kukavice. To je meni katastrofa. Moja je greška što sam ga loše procenila, smatrala sam da je zreo kad sam imala sa njim nešto, on je mene povredio i iskoristio - rekla je Maja, a onda je otkrila deo Markove prošlosti koju je saznala od druga:

Foto: TvPink Printscreen

Marko je kupovao Manuelu svašta, bio mu je kurirska služba. Znam ja Manuela, Luna je sada na redu, nju koristi. On je njemu kupovao cigarete, donese mu i Manuel ga časti 100 dinara da kupi nešto slatko - otkrila je Maja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta.

I.R.

#Marko Miljković

'