AKTUELNO

Drama na samom početku emisije.

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je ove noći u emisiji "Zadruga - Narod pita" intrigantnu bivšu zadrugarku Maju Marinković. On sa njom razgovara o svemu onome što zanima milionski auditorijum koji je pratio "Zadrugu 2", a priliku da postave pitanja Marinkovićevoj imaju i gledaoci koji se uključuju uživo u program.

Foto: TvPink Printscreen

Maja se prvo osvrnula na svoje učešće u "Zadruzi 2", a zatim se u program uključio gledalac.

Generalno, uglavnom su pozitivni komentari. Dobijam i negativne od hejtera, ali svako ima pravo da misli šta hoće. Zameraju mi to što nemam dlake na jeziku, kažem sve što mislim. Ja ne gledam kome se suprostavljam, ako mi se neko zameri, ja kažem sve što mislim - ispričala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Gledalac koji je bio na spektakularnoj žurki koju je organizovao Veliki šef povodom superfinala "Zadruge 2" prokomentarisao je Majinu odevnu kombinaciju te večeri, pa ju je upitao da li ju je bilo sramota da se takva pojavi pored svoga oca.

Dobro veče, naravno da me nije sramota, smatram da sam zgodna devojka koja ima šta da pokaže, nisam došla naga. Bila sam do grla zakopčana, to je modna kreacija. Nemam muža, nemam decu. Trebalo bi da me bude sramota da sam ukrala nekome muža, dečka, ne ovo... - odgovorila je Maja.

Foto: Pink.rs

Gledalac je prozvao Maju i zbog šerpe pune mleka koju je prosula Marku Miljkoviću na glavu, a ona je imala spreman odgovor.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Luna Đogani

#Marija Marinković

'