AKTUELNO

Evo od koga je Natašina sestričina nasledila talenat za muziku!

Porodica jedne od najpopularnijih pevačica na Balkanu Nataše Bekvalac, opšte je poznata javnosti. Njen otac Dragoljub poznati je fudbalski trener, a sestra Kristina, koja često sarađuje sa Natašom, poznata je modna kreatorka. Nedavno je široj javnosti postala poznata i Natašina sestričina, ćerka njene starije sestre Dragane, Sara Šekularac, koja nastupa pod pseudonimom Zoi.

Foto: Printscreen Youtube/Bassivity Digital

Pročitajte: HOĆE LI MU VERENICA ZAMERITI? Naš pevač uhvaćen na gomili sa polugolim devojkama, HAOS NA BRODU! (VIDEO)

Mlada pevačica predstavila se sa pesmom "Eto" i pokupila simpatije publike. Mnogi su prokomentarisali da je talenat nasledila od tetke, ali ono što šira javnost možda ne zna je da je i njena majka Dragana muzički talentovana. Natašina starija sestra je vlasnica nekoliko kozmetičkih salona, a iako se ne eksponira puno, i ona je imala izlet u muzičke vode.

Dragana je pre nekoliko godina učestvovala u emisiji televizije Pink, "Za milion godina", gde je otpevala pesmu Nine Badrić "Nek ti bude kao meni". Iako sada ima plavu kosu, prepoznatljivu za sestre Bekvalac, Dragana se u ovoj emisiji predstavila kao crnka i pokazala na koga je Zoi nasledila talenat za muziku.

Foto: Printscreen YouTube/Tv Arhiva

Kako je Dragana otpevala hit hrvatske pop pevačice, možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Dragana Bekvalac

#Kristina Bekvalac

#Nataša Bekvalac

#Zoi | Sara Šekularac

'