AKTUELNO

Smatra da pravila moraju da se poštuju!

Pop zvezda Goca Tržan bila je deo popularnog sastava "Tap 011" koji je žario i palio devedesetih, a s vremena na vreme ova muzička grupa stane pred publiku, što će i sada uraditi.

Da, 18. avgusta nastupamo na "Bir festu" u punom, prvom i jedinom, originalnom sastavu. Vidimo se u petnaest do deset uveče, "Tap 011" rokamo na bini sa živim bendom. "Bir fest" je ogromna bina, čini mi se da okuplja neke ljude koji se sećaju tih vremena na neki drugi način, na način naše grupe, jer mi smo realno u to vreme bili zaista drugačiji - ističe Goca na početku razgovora za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/S.Kojić

Goca nam je otkrila da su čuveni Tapovci, posle duže pauze, snimili novu pesmu koja će premijeru doživeti u septembru.

Mi smo snimili novu pesmu, pesma je gotova, treba momci da završe rep, Ivana i ja treba još neke sitne bek vokalčiće da otpevamo. Pesma je vrlo interesantna, ali zaista nema niko kom sam pustila pesmu da nije rekao u fazonu "Brate, ovo je vrh", čak i klinci. Pesma je takva da Ivana i ja i dalje pevamo, i dalje je šaljiva, emotivna, na neki naš odnosno Milanov način. Ivana i ja smo većinski uradile melodiju, Milan je uradio tekst, momci repuju, tako da ćete čuti sve to u septembru - kaže ushićeno Goca.

Pevačica sprema nove poslovne projekte, ali se sprema i za zasluženi odmor.

Ja sam imala puno posla ovog leta, pored koncerata, puno sam radila u studiju, jer pored pesme sa Tapom imam puno svojih pesma koje treba da izdam, tako da je meni radno i paradno, a evo sad ću da odem na neko more, na neki hajking, na neko planinarenje, jer mi je zaista potreban odmor - kaže Goca.

Goca nije želela da komentariše suđenje sa svojim bivšim suprugom, koje je neretko tema javnosti.

Nema šta ja tu da komentarišem, to su pravne stvari i to ja ne pričam za medije, ne dolazi u obzir - kratka je bila pevačica.

Goca je priznala da je ljubitelj nudističkih plaža, te da vrlo rado voli da letuje kao nudista, ali ne na našim prostorima.

Bila sam oduvek ljubitelj nudističkih plaža, ali nažalost nudizam u zemlji Srbiji, odnosno u Crnoj Gori odavno više nije zaštićen i mnoge moje kolege tamo više ne mogu slobodno da uživaju. Ja ne znam kako ljudima objasniti da nije nepristojno što ste ih slikali na nudističkoj plaži gole, nepristojno je to što ste došli da ih slikate i nepristojno je da budeš obučen, jer ja kada sam išla na nudističku plažu, postoji čuvar koji je obučen i dolazi da opominje i kaže "Skinite se jer ne smete da budete obučeni ovde". Tako da je stvar u tome da ne bih rizikovala da ulazim u konflikt, da nekome slomim aparat, da nekog počupam ili prebijem što je došao da me slika negde gde nema pravo to da radi. Tako da se za nudizam čuvam samo negde kada sam van granica naše zemlje i gde nema naših ljudi - iskrena je Goca.

Foto: Pink.rs/S.Kojić

U nastavku pogledajte ceo intervju sa pevačicom.

Autor: D. Cakić

#Goca Tržan

'