AKTUELNO

Marijana nije bila jedina koja mu je osvojila srce.

U večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostio je Zlatu Đurković i Adama Đoganija sa kojima je pričao o mnogim temama koje su se odigravale u Beloj kući. Marijana Zonjić je jedna od zadrugarki koja je osvojila Adamovo srce, ali njihova ljubav nije trajala dugo. Nakon izlaska sa imanja Đogani ne krije da se video sa Zonjićevom o čemu je pričao u emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo sam se trudio oko nje. Od celog tog haosa, našao sam nešto lepo. Nisam trebao po svaku cenu. Ja sam verovao da nešto može da se desi, ali nam nije išlo i onda smo prekinuli. Ona je bila gost u emisiji i izašla je tada, ona se zatrčala u zagrljaj i nije me puštala. Izašli smo dva do tri puta, drugari smo. Sve je bilo zabluda. Bio sam zaljubljen, ali sve se to ugasilo, kad mi je trebala njena podrška, nije bila tu - ispričao je Adam.

Potom je Adam pogledao snimak retrospektive ljubavi sa Marijanom, te je kroz osmeh prokomentarisao da je iznenađen time što je video.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo nisam ja bio, prelepi su snimci. Gledao sam neke svoje snimke, video sam da imamo neki kanal naš, to smo zajedno gledali kada smo se videli. Predivni su snimci, top su! Mislim da nema ništa od pomirenja - dodao je Đogani.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 2

'