AKTUELNO

Smatra i da je zrelija od svojih vršnjakinja.

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je u večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" bivše zadrugare Zlatu Đurković i Adama Đoganija, sa kojima razgovara o životu u "Zadruzi 2", kao i o dešavanjima nakon završetka rijalitija. Zlata i Adam odgovaraju i na pitanja publike koja se uključuje uživo u program.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Zlata Đurković je otkrila i svoje mišljenje o Aleksandri Subotić.

Ona nije agresivac, ona se našla u nenormalnoj situaciji, konkretno ona sa Minom. Devojka je bila unutra, obe smo imale problem sa gospodinom koji je napravio problem (Vladimirom Tomovićem). Što se mene tiče, ona je pretrpela to što je pretrpela. Postojao je razlog, nikad ne postoji razlog za agresiju, ali se ispostavilo da je ona žrtva sistema. Ja ne mislim da je ona žrtva, više je narod napravio žrtvom. Ona sebe nikada nije stavila u kontekst žrtve. Devojka je videla da ta priča u kojoj je bila nije funkcionalna, okrenula se sebi. Smršala je, izgleda kao avion. Ona je ostvarena žena, bila je u vezi u kojoj je bila, sada je u drugoj vezi, nadam se da će naći svoju sreću. Ima devojčicu koju voli najviše na svetu - rekla je Zlata, pa nastavila.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Pogrešan je način kad narod gleda na nekoga kao žrtvu. Imamo pozitivnu varijantu žrtve i negativnu. Mi smo imali dosta negativaca u finalu "Zadruge", i u prvoj sezoni. Ne smatram da poimanje žrtve treba da bude reper za dolazak do finala. Ona je okej, za mene je devojčica. Ja sam starija i od Ljube. Ona je inteligentna devojčica. Sigurno je u glavi starija pet godina od svojih - dodala je pevačica.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Aleksandra Subotić

#Zlata Đurković

'