AKTUELNO

Stala na put svim glasinama!

Luna Đogani, pobednica druge sezone najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge", trenutno uživa u zasluženom odmoru u Egiptu sa svojim dečkom Markom Miljkovićem. Iako javnost voli da zna šta Luna svakodnevno radi, isto tako vole i da zavire u njenu prošlost, a jedna stvar koja je oduvek sve intrigirala jeste njen odnos sa Anastasijom Ražnatović.

Foto: E-stock, Pink.rs

Dobro je poznato da su Luna i Anastasija bile veoma bliske, ali su pre nekoliko godine prekinule prijateljstvo. Mnogo se spekulisalo o tome šta je bio razlog za prekid njihovog druženja, a kako se navodilo, u pitanju je bio dečko sa kojim je Anastasija bila u vezi, a kome se navodno Luna nabacivala.

Ni Luna ni Anastasija se nikad nisu oglašavale ovim povodom, a u javnosti kruži priča da se na društvenim mrežama se pojavio snimak na kom Luna izjavljuje ljubav Ražnatovićevoj, koja je uporno ignoriše, a zatim je odgurne od sebe, a koji je navodno nastao neposredno pre nego što su njih dve prestale da se druže.

Foto: Pink.rs

Mi smo odlučili da kontaktiramo Lunu i da saznamo šta je zapravo istina i šta se dogodilo među njima, a ona je sve navode kategorički demantovala:

Neću više da pričam na tu dosadnu temu. Drago mi je da ona zna istinu, da to nije tako. To je laž nad lažima - rekla nam je Luna.

Foto: Printscreen Instagram

Da li će ikada otkriti šta je bio pravi razlog prekida njihovog prijateljstva, preostaje da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Anastasija Ražnatović

#Luna Đogani

'