AKTUELNO

Svoje veze, voditelj Andrija Milošević vešto je krio od javnosti, a osim Aleksandre Tomić, njegove sadašnje izabranice, ova manekenka je jedina koju je pokazao svima.

Najpoznatijeg crnogorskog neženju Andriju Milošević poslednjih nekoliko godina uspešno kroti mlada glumica Aleksandra Tomić, s kojom je započeo i zajednički život.

Sve Andrijine veze, pre Aleksandre, ili su kratko trajale ili mediji za njih nisu saznali. Međutim, jednu njegovu izabranicu javnost je razotkrila, a ni poznati glumac i voditelj je nije krio. Reč je o voditeljki i manekenki Ani Šain.

Ana i Andrija upoznali su se u jednom prestoničkom klubu, i dok je ona tada bila srednjoškolka, Milošević je bio angažovan u seriji "Mješoviti brak". Njihova veza medijima je postala zanimljiva tek onda kada je Šainova počela da se bavi manekenstvom. Ipak, ljubav nije opstala i njih dvoje su raskinuli.

I posle mnogo vremena, Šainova se ponovo pojavila u javnosti, ovoga puta sa pevačicom Milicom Pavlović kojoj je u međuvremenu postala stilistkinja, a potom i drugarica. Njih dve srele su se na Kopaoniku gde uživaju u druženju.

Foto: Instagram

Autor: D. P.

#Ana Šain

#Andrija Milošević

#Milica Pavlović

'