AKTUELNO

Muk u studiju!

Ljuba Pantović odgledala je video-prilog na kom se videla jedna od žestokih rasprava sa Davidom Dragojevićem. Potom je Pantovićeva odlučila da progovori o vrlo škakljivim tvrdnjama šta se desilo nakon poziva Biljane Dragojević sa njenim sinom Davidom, dok je bio u ,,Zadruzi 2".

Foto: TvPink Printscreen

Sve bih ja to isto, samo još jače. Još jače bih ga nervirala, svi su videli da je on ludeo od mene. Ove njegove pričice za malu decu, naravno da nisu prošle. On je pokušavao sebe da predstavi kao žrtvu. Postoje klipovi gde je on davio Aleksandru - ispričala je Ljuba, a potom je iznela tvrdnje o nasilju koje je, kako je navela, normalno u Davidoj kući.
Ona je najviše trpela psihičku torturu, a to da je agresivan smo videli u ''Zadruzi''. Videli smo kad je nasrnuo na Aleksandru, bila sam napadnuta kako lažem, i te kako znam da jeste nasilan, ali to nije ni čudo, jer je u njegovoj kući nasilje ''dobar dan''. Ja sam postavila pitanje Aleksandri šta se desilo posle uključenja, kad je imao razgovor sa majkom, kad su pale teške reči i prozivke. Ona mi je pokazala da ćutim, prošlo je mesec i po, dva, ja sam pitala da li je bilo nasilja tu, delimično je potvrdila. A treći put sam rekla da vrlo dobro znam šta je bilo posle poziva, Aleksandra je samo potvrdila glavom - nastavila je Pantovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je voditelj Darko upitao da li Ljuba ima saznanja da je Mungos nasrtao na Davidovu majku.

Koliko sam upućena, ne mogu da kažem da je to 100%, ali koliko znam nasrtao je nekoliko puta na nju - tvrdila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 2

'