AKTUELNO

Nemanja je pretučen u nedelju popodne u Jakovu.

Bivši košarkaš Partizana Nemanja Bezbradica pretučen je u Jakovu i na ulici je nađen bez svesti u nedelju. Beogradska policija intenzivno traga za D. S. koji se sumnjiči da je u nedelju pretukao Bezbradicu.

Foto: Printscreen Facebook

PROČITAJTE: NAPADAČ BEZBRADICU UDARIO SA LEĐA! IMA TEŠKE POVREDE RUKU, NOGU I PRELOM LOBANJE! Ovo su detalji prebijanja bivšeg dečka Dare Bubamare! (FOTO)

Nemanja je javnosti poznat kao bivši dečko pevačice Dare Bubamare koja se nakon njegovog prebijanja oglasila za portal Pink.rs i izjavila kako se njih dvoje nisu videli oko godinu dana.

Foto: TvPink Printscreen

Nemanju i mene povezuju strast i odličan s*ks. Pravi je zavodnik i zna kako da zadovolji moju ludačku energiju. To mi jako prija i jednostavno smo kompatibilni. Sportista je, fizički je jak i izdržljiv u krevetu - rekla je Dara kada su je 2017. godine pitali za Bezbradicu.

Bezbradica je košarku počeo da igra u FMP-u, ali je još kao junior napustio taj klub. Zatim je nastavio da igra za OKK Beograd, a pre nego što je stigao u Partizan nastupao je jednu sezonu za BKK Radnički.

Foto: Printscreen Facebook

Za Partizan je igrao od 2013. do 2015. godine, a posle odlaska iz Partizana, Bezbradica je u decembru 2015. godine potpisao ugovor za Zrinjski. Već u martu 2016. napustio je taj klub i otišao u italijanski Vareze.

Dok je bio član Partizana trener Duško Vujošević ga je čak i izbacio iz ekipe, jer nije bio zadovoljan njegovim shvatanjem uloge u timu.

Foto: Tanjug

Nije tu pitanje odnosa na treningu, već jednostavno shvatanja i prihvatanja svoje uloge. Ne može niko ko ulazi sa klupe da olako napravi tri greške u momentu kada se mi borimo da poraz bude što časniji, što manji, i to ode na šest razlike više. Ma koliko to izgledalo grubo i brutalno, bolji igrač ima više prava na grešku. Stvarno ne možemo dati 11. ili 12. igraču pravo da uđe i napravi šest ili osam razlike bez posledica - rekao je Vujošević tada.

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Nemanja Bezbradica

'