AKTUELNO

Priznaje da se nervirala, ali svemu tome je došao kraj.

U večerašnjoj specijalnoj emisiji "Zadruga - narod pita" gosti voditelja Darko Tanasijević su bivši zadrugari Bora Santana i Jovana Tomić Matora. Njih dvoje će sa voditeljem razgovarati o svemu onome što ih je sačekalo nakon rijalitija, a isto tako oni su spremni i da odgovaraju na pitanja gledalaca.

Tema koja je uzdrmala Belu kuću bila je elitna prostitucija, pa se u priči našla i Jovanina partnerka, Sanja Stanković koja je tvrdila da se nikada nije bavila tim radnjama. Matora tvrdi da su sve to prazne priče, a potom je odgovorila i na prozivke Miljane Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je čak i kad smo tamo bili se dobrovoljno javila da ode. Sve je to, što kaže Sanja ima ko će da se bavi. Niti je neko davao izjave, niti je neko pisao, video ili čuo. Niti je taj makro koji se javljao, pričao nešto. Najlakše je kada neku devojku hoćete da ukaljate, pa kažete da je prostitutka. Ne razumem čemu ta potreba i toliko da s esvaka devojka u svađi kaže da je prostituka. Nervirala sam se u Zadruzi, napolju Sanja i ja živimo jedan normalan život, niti imamo takve situacije kakve smo imale tamo. To su prazne priče i budalaštine - ispričala je Matora.
Miljana je izjavila da ima saznanja da Sanjina fotografija i podaci postoje u tom navodono čuvenog katalogu - upitao je voditelj Darko.
To jednom kad neko kaže, to zaživi, to su gluposti. To je počelo od Marka Miljkovića - dodala je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

O. B.

#Zadruga 2

'