AKTUELNO

Ovo joj se desilo prvi put u životu.

Dobro poznato lice TV Pink, autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković deo letnjeg odmora provela je na plavom Jadranu gde je uživala sa prijateljicom i koleginicom Vesnom Dedić, a nakon toga ona je sa sinom Strahinjom otputovala u Barselonu.

PROČITAJTE JOŠ: VESELO! Dejan Stanković slavio 14. rođendan sina Aleksandra na Cecinom nastupu!

Foto: Privatna arhiva

Međutim, nije mogla ni da pretpostavi da će je zadesiti drama usred večere u jednom restoranu tokom boravka u Crnoj Gori. Naime, Sanji je zapala kost od ribe, budući da je razgovarala telefonom u tom trenutku, ali je na sreću brzo uspela da reši ovaj problem koricom hleba i savetima doktorke i osoblja restorana.

Foto: Privatna arhiva

- Zapala mi je kost od ribe u grlo dok sam pričala telefonom. To mi se nikad do tada nije desilo, pa sam se uplašila, ali na sreću uspela sam da brzo rešim problem, i to koricom hleba. Za 15 minuta je sve bilo gotovo. Savetima su mi u tom trenutku pomogli prijatelji, kelneri i doktorka Vanja Delević putem telefona. Sada je sve u redu, uživam sa sinom na krstarenju Mediteranom, super se osećam - istakla je Sanja Marinković za Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#Sanja Marinković

#voditeljka

'